Documente necesare:
- Cerere de verificare disponibilitate sau rezervare denumire firma
- Declaratie tip pe proprie raspundere privind indeplinirea conditiilor de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar veterinar, protectia mediului, protectia muncii si apararii impotriva incendiilor.
- Cerere de autorizare.
- Cerere de eliberarea certificatului de cazier fiscal.
- Formular tip - referitor la inregistrarea fiscala
- Act de identitate copie n 3 exp.
- Certificat de nastere / casatorie copie unde este cazul
- Certificat medical original
- Act calificare ( copie ) diploma, certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei forme de pregatire profesionale; certificatul de competenta profesionala, eliberat de institutiile abilitate conform legislatiei in vigoare; cartea de mestesugar ; carnetul de munca din care sa reiasa ca acesta a fost incadrat in munca pe o durata de minim 2 ani in activitatea, meseria sau ocupatia pentru care solicita autorizarea ; autorizatia eliberata in baza Decretului Lege nr.54/2002 sau ale Legii nr.507/2002, etc.
- Act detinere spatiu in cazul activitatilor care se desfasoara intr-un spatiu -
1.act de proprietate;
2.contract de inchiriere,de colaborare,de asociere in participatiune, si act detinere spatiu proprietar;
3.autorizatia de constructie si planul de situatie.( unde este cazul ) - copie
- Taxa de verificare a denumirii si de rezervare firma 10 lei. - copie
- Taxa de obtinere a cazierului fiscal 5 lei. - copie
- Taxa pentru eliberarea autorizatiei - 53.5 lei. - copie
- Taxa pentru inregistrarea in registrul comertului a autorizatiei 30 lei. - copie
- Comisionul pentru serviciile oferite de Oficiul Registrului Comertului in vederea obtinerii codului unic de inregistrare 10 lei. - copie
- Fond lichidare conform Legii nr.99/1999 aferent Oficiului Registrului Comertului 4 lei. - copie
- Taxa de transmitere prin posta de la Oficiul Registrului Comertului 130.900 lei. copie
- Actele de calificare pentru activitatea de alimentatie publica si comercializare produse alimentare sunt :
dovada absolvirii unui curs de specialitate pentru comercializarea de produse alimentare si/sau de alimentatie publica, organizat conform legislatiei in vigoare;
-dovada desfasurarii a cel putin 2 ani de activitate profesionala de comercializare de produse alimentare si/sau de alimentatie publica si a absolvirii unui curs de notiuni fundamentale de igiena organizat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
-Pentru cetatenii Uniunii Europene se vor recunoaste astfel de stagii, pe care le-am indeplinit in tara de provenienta, daca detin dovada realizarii unui asemenea stagiu.
|
|